на живо

Бадр Хари се храни от болката на своите съперници (ВИДЕО)

Мароканецът троши крайници и челюсти на ринга, без да му мигне окото

Бадър Хари. Буря, ураган, бедствие. Както и да го наречете, няма да сбъркате. Личен приятел на президента на Чечня Рамзан Кадиров. Вулгарен, първичен, брутален и безмилостен тип, който удря мръсно след сигнал на съдията. Бадр винаги се е хранел от болката на своите съперници. Върху съвестта му лежат множество ужасни контузии, фрактури на крайници и раздробени челюсти, които причинява на противниците си именно така – атакувайки ги след спрян бой.

Зрителите ще могат да видят завръщането на Бадр Хари в събота вечер от 23:00 часа в пряко предаване по телевизия RING, когато той ще се опита да нанесе първо поражение за настоящия световен шампион по кикбокс в тежка категория Рико Верхувен, който пък има пет последователни защити на титлата.

За власти, полиция и психиатри, Бадър Хари остава загадка. От 2006 г. арестите му са повече от победите по кикбокс и К1, а да не забравяме, че мароканецът има само 12 загуби за 16 години и 106 успеха с 96 нокаута. Абсолютно неконтролируем. Подпалва за части от секундата и с годините не става по-мъдър, нито по-хрисим извън залата.

Предлагаме ви „колекция” от най-големите скандали с негово участие:

9 юли 2011 г.

Пребива от бой бившата си приятелка Роза след като нахлува против волята в жилището ѝ и унищожава обзавеждането. Осем дни по-късно нанася побой върху собственика на известния нощен клуб „Еър”  и на заведението „Италиански патрон” в Амстердам. Месец по-късно пък е задържан след като пребива и брата на бившата си половинка.

15 септември 2012 г.

Нанася жесток побой над Коен Еверинк – холандски милионер по време на танцово шоу в Амстердам. Чупи му носа, скулата под лявото око и глезена. Предава се сам на полицията. Богатството на 42-годишния Еверинк се оценява на над 15 млн. евро, а за инцидента Бадр Хари е осъден на 24 месеца затвор, от които остава зад решетките за 10 и плаща компенсация на потърпевшия и останалите пострадали в инцидента в размер на 40 000 евро. На 4 март 2016 г. Еверинк е намерен убит в дома си след множество прободни рани с нож.

2 юни 2014 г.

Арестуван е в Дубай, разпитан за стари провинения от 2012 г. и освободен след 24 часа. Властите в емирството отказват да разкрият подробности от какво естество са обвиненията срещу него.

28 октомври 2015 г.

Хотелска камера в Казабланка показва как нанася удари на служител в лобито, без потърпевшия да го е предизвикал.

15 май 2016 г.

Арестуван е на летището в Казабланка по обвинения в насилие и побой над сервитьорка в хотела, в който е бил отседнал. Случката се разиграва месец след като срещу него е даден ход на разследване за друг подобен случай, отново срещу сервитьорка в нощен бар, но в Маракеш.