на живо

Бадр Хари срещу Рико Верхувен в дуела на годината пряко по RING

Гледайте най-добрия приятел на Кристиано Роналдо в 23:00 часа в събота (10 декември)

Гледайте Бадр Хари (118 победи, 12 загуби) срещу Рико Верховен (60 мача, 49 победи, 13 нокаута, 10 загуби)! Най-великият дуел в световния кикбокс от години насам е тази събота (10 декември) в Оберхаузен. Битката ще се излъчва по телевизия RING, като прякото предаване започва точно в 23:00 часа.

Четири двубоя са включени в славната гала-вечер на великия сблъсък „Glory Collision” в германския град.

Рико Верхувен и Бадр Хари са суперзвездите на тежката категория в кикбокса. 27-годишният холандец е същинско страшилище на ринга. Настоящ шампион на планетата, с пет последователни защити на своята титла, последната от тях преди по-малко от 4 месеца. На 9 септември в Ню Джърси Верхувен, известен с прякора си Принца на кикбокса, отказа с нокаут още във втория рунд Андерсон Силва (Бразилия).

„Златното момче” Бадр Хари нашумя в последните месеци покрай приятелството си с капитана на европейския шампион по футбол Португалия и емблема на носителя на трофея в Шампионската лига – "Реал" Мадрид – Кристиано Роналдо. Мароканецът не се е качвал на ринга за официална изява от повече от година. Последната му среща датира от 22 август 2015 г., когато в столицата на Чечня – Грозни, той нокаутира в третия рунд холандеца Исмаел Лондт – Mr Pain.

Дружката на Кристиано Роналдо има внушителните 106 победи с 96 нокаута в 118 кикбокс-дуела и само 12 поражения през последните 16 години. Бадр Хари е в серия от пет поредни победи, а последната му загуба бе през 2013-а, когато отстъпи с нокаут пред Забит Самедов.

Гледайте най-великата битка по кикбокс за последното десетилетие тази събота, 10 декември, от 23:00 часа пряко по телевизия RING.