на живо

Байерн ще разчиства стари сметки с Реал Мадрид довечера по bTV Action

Непредсказуемият двубой започва в 21:45 часа

Getty Images/Guliver Photos

Байерн Мюнхен и Реал Мадрид ще определят победителя в четвъртото издание на Ауди Къп. Финалният двубой от турнира ще бъде излъчен пряко по bTV Action тази вечер от 21:45 часа.

Баварският гранд има да си връща на мадридския отбор за унизителния начин, по който тимът на Хосеп Гуардиола бе елиминиран в полуфиналната фаза на Шампионска лига през сезон 2013/2014. Байерн отпадна с общ резултат 0:5, като в реванша бе допусната позорна загуба с 0:4 на "Алианц Арена".

Домакините на двудневната надпревара се класираха безпроблемно за решителния мач след победа с 3:0 над Милан. Въпреки че игра без Кристиано Роналдо и Карим Бензема, Реал Мадрид не срещна особени трудности срещу Тотнъм и се наложи с 2:0.

Старши треньорът на Байерн Хосеп Гуардиола има възможност да спечели трофея от Ауди Къп за трети пореден път, след като през 2011-а триумфира с Барселона, а две години по-късно ликуваше вече като наставник на германския отбор.

Зрителите на bTV Action ще могат да проследят пряко и мача за третото място, противопоставящ Милан и Тотнъм. Срещата започва в 19:00 часа.