на живо

Български съдия, Джокович и английски подвиг в Шампионската лига (ВИДЕО)

Иван Боянов разказва за интересните неща на и извън терена в турнира

Български съдия, Джокович и английски подвиг в Шампионската лига (ВИДЕО)

Български съдия ще ръководи мач на "Манчестър Юнайтед" в Шампионската лига! Родно присъствие с картони в джоба не е имало от 6 години насам, а тази вечер Георги Кабаков ще съблюдава за нередностите по време на игра при гостуването на "червените дяволи" на "Валенсия" в среща от последния кръг на груповата фаза на турнира. 

Мачът може да гледате пряко от 22:00 ч. на VOYO.BG. А останалите срещи също са в каналите на bTV Media Group днес. Комбинираното предаване с всички най-интересни моменти от сблъсъците в реално време по традиция може да гледате на платформата Champions TV на нашия сайт.

Какво обаче се случи вчера (11 декември)? 

8 отбора се класираха за елиминациите на най-силния европейски футболен турнир. "Ливърпул" постигна нов подвиг, след като победи с 1:0 "Наполи" и си осигури място в следващата фаза. Героите от мача са двама - голмайсторът Мохамед Салах и вратарят, който впечатли целия свят, Алисон.

В Белград "Цървена звезда" не успя да победи многомилионния тим на "Пари Сен Жермен". Световният номер 1 в тениса - Новак Джокович обаче се сля със запалянковците и пя с цяло гърло! 

А какви са възнагражденията в турнира? Иван Боянов разказва в студиото на "Преди обед".