на живо

Българският футбол се завърна с виртуални и реални запалянковци (ВИДЕО)

Ликът на фенка на "Левски" ще "гледа" на живо дербито с "Лудогорец", тя - не

Българският футбол се завърна с виртуални и реални запалянковци (ВИДЕО)

След близо 90 дни пауза, футболните фенове отново са по стадионите! Първенството на България се поднови, макар и с мерки за социална дистанция между зрителите. Първият кръг от рестарта предлага и дерби - "Левски" срещу "Лудогорец".

Интересно е как ще се позиционират всички тези хора, които се очаква да бъдат на "Герена" - 5100 при капацитет от малко над 17 000. Такава е разпоредбата на здравния министър Кирил Ананиев.

Някои от привържениците на "Левски" се включиха в поредната "синя" инициатива и поставиха своя лик в трибуните. Като Христо Мутафчиев - председателя на Съюза на артистите в България, който няма да може да гледа на живо, но снимката му ще присъства.

Една фенка на "сините" обаче ще бъде на мача само виртуално. Ликът на Неда Ковачева ще гледа на живо дербито, а тя - не.

"Не ме е яд, защото дадох парите (30 лв.) точно с тази цел - да помогна на отбора. Колкото повече хора дойдат на стадиона, толкова по-добре. А аз ще си взема билет за следващия мач, няма никакъв проблем. Много ми харесва тази идея. Аз гледах и в Германия, където това се видя за пръв път, и се изкефих.", споделя почитателката на "Левски".

Тагове: