на живо

Българският кечист Русев с благородна постъпка

Финансова помощ за всеки служител на световната федерация, останал без работа

Българският кечист Александър Русев, чието истинско име е Мирослав Барняшев, се включи в битката с последствията от коронавируса. Той използва официалния си профил в "Туитър", за да обяви, че ще осигури финансова помощ в размер на 20 хил. долара за всеки служител на световната федерация, останал без работа заради спирането на шоуто.

"В България казваме: "Не е много, но е от сърце". Дарявам по 20 хил. долара на всеки от кеч семейството, който е вкъщи и не получава заплата. Ние не можем без вас. Продукция, охрана и т.н. Обичаме ви!", написа Русев.

В момента Световната федерация по кеч понася огромни загуби, тъй като ръководителите ѝ са принудени да провеждат своето шоу, включително и емблематичната Кечмания, без публика.

Поради пандемията част от служителите на федерацията са освободени, а други не могат да работят заради карантина или забрана за пътуване.

Самият Барняшев намали изявите си в кеча и не се е появявал в шоуто от 17 февруари, което засили спекулациите, че ще напусне Световната федерация. Договорът на българина изтича скоро, пишат американските медии.

bTV призовава: останете си вкъщи!

Тагове: