на живо

Най-вкусното барбекю (СНИМКИ)

Малък фен на „Челси” получи изненадата на живота си

Какво се случва, когато отвориш вратата на дома си, а там стои не кой да е, а… Давид Луис?

Колко страхотно може да е това?

Малък фен на „Челси” получи изненадата на живота си, след като покани футболистите на „сините” на барбекю в дома си - и те се появиха! Четиригодишният Хъдсън е изпратил видеосъобщение на носителите на ФА къп, след като е разбрал, че те ще бъдат на турне в Австралия. Във видеото той ги кани на гости в дома му в Пърт. Семейството, а и самият Хъдсън били скептични към отправената покана.

В момента „Челси” е на турне в Австралия с група от 25 играчи. Това обаче не попречи на Давид Луис, Тимуе Бакайоко и Итън Ампаду да откликнат на поканата на малкия привърженик. Напротив. След приключването на втората тренировка за деня и след 30-минутното раздаване на автографи, тримата се отправят към дома на запалянкото.

Разбира се, не отиват с празни ръце, а носят подаръци, сред които е чисто нов чифт бутонки за 4-годишния Хъдсън. Луис дава и обещание - да "вкара за него" по време на мача си в Пърт.

Преди всички заедно да седнат на масата за вечеря, малчуганът изпробва футболните възможностите на звездите на „Челси” в градината. Самите те пък му дават ценни съвети за изпълнението на свободен удар. Тренировката завършва със стречинг в… хола.

Петдесет хиляди зрители се очаква да изгледат срещата на "Челси" с местния "Пърт", а малкият Хъдсън ще излезе на терена заедно с футболистите.