на живо

"Барса" крачи към 29-а Купа в добро настроение (ВИДЕО)

Каталунците и "Алавес" решават съдбата на трофея тази вечер от 22:00 ч. по bTV Action

Twitter

В добро настроение и с много усмивки - така започна пътуването на "Барселона" към решителната среща в турнира за Купата на краля. Каталунците ще играят срещу "Алавес", за да определят кой от двата тима ще вдигне трофея. Мачът може да гледате тази вечер (27 май) от 22:00 ч. по bTV Action.

В пълен комплект тръгнаха към Мадрид играчите на "Барселона". С тях пътува дори уругваецът Луис Суарес, който е наказан и няма да може да взема участие в срещата.

Треньорът Луис Енрике също демонстрира ентусиазъм преди последния си мач начело на тима. Преди месеци той обяви, че няма да подновява договора си с каталунците, но желае да завърши престоя си начело на тима с трофей. Спечелването на Купата на краля е единствената възможност на "Барса" да "спаси" сезона, след като остана на второ място в крайната класиране на "Примера дивисион" и отпадна на четвъртфинал в Шампионска лига.

Каталунците са рекордьори по спечелени титли от турнира за Купата. Те имат 28 в своята витрина, а за тазвечершната среща са сочени за фаворити.

Финалът "Барселона" - "Алавес" може да гледате пряко по bTV Action от 22:00 ч.