на живо

Барселона празнува! (ВИДЕО+ГАЛЕРИЯ)

Каталуния не успя да заспи миналата вечер. На препълнения  близо сто хиляден стадион „Камп Ноу” феновете и футболистите на Барселона празнуваха историческия втори златен требъл в историята на клуба. Петчасовото шоу започна с парад през улиците на града и завърши с много фойерверки и песни на легендарния стадион.

„Невероятно е да съм тук отново и да празнуваме заедно след този тежък сезон. Това което ние правим е много трудно, но ние ще продължим, защото тази група футболисти има непрестанно желание и амбиция да печели титли. Искахте трите купи? Ето ви ги! Да живее Барса и да живее Каталуния !” каза звездата на тима Лионел Меси.

„Трите титли са тук! Много благодаря на всички, затова че сте тук, за вашата подкрепа, вие сте невероятни. Благодаря и на всички в клуба ! Ще ми липсвате .... „ бяха заключителните думи на Шави пред публиката на "Камп Ноу", преди трансфера му в катарския клуб Ал Сад.

„Не знам колко дълго ще продължи тази мечта, не знам дали достигна края за мен, но искам тя да трае вечно. Тук бях щастлив, тук съм щастлив, и ако не остана пак ще съм щастлив, защото аз съм един от вас !” заяви Дани Алвеш.

"Преди две-три седмици бяхме тук с намерението да празнуваме още титли и както виждате амбицията и желанието на тези играчи нямат граници. Тези три титли са като три слънца. Пътят не беше лесен, имахме трудности но вие винаги бяхте зад нас. Благодаря ви, заедно сме по-силни и го доказахме !” бяха думите на треньора Луис Енрике.