на живо

Баждеков: Несериозно е от сега да правим планове за Лига Европа (ВИДЕО)

"Левски" мисли само за "Марибор", твърди финансовият директор на клуба

bTV

Финансовият директор на "Левски" Константин Баждеков замина с отбора за предстоящото гостуване на словенския "Марибор" от втория квалификационен кръг за турнира Лига Европа.

Преди отпътуването на "сините" Баждеков сподели очакванията си за мача: "Надяваме се, че ще продължим в следващия етап. За момента мислим само за утрешния мач. Несериозно е от сега да правим планове за групите на Лига Европа".

Според Баждеков е направено всичко необходимо, за да се чувстват добре привържениците на тима в Словения:" В непрекъсната комуникация сме с колегите от "Марибор", уточнили сме всички въпроси. В течение сме на организацията на нашите фенове за мача. С нас пътува и отговорникът ни по сигурността и мисля, че сме направили всичко възможно, за да обясним и облекчим нашите фенове, така че да нямат проблеми в Словения", каза той.

За момента феновете на "Левски" са купили 1000 билета за мача на стадион "Людски врът", но Баждеков се надява и на подкрепа от българи в чужбина.

Първият мач между "Марибор" и "Левски" ще бъде излъчен пряко в ефира на bTV Action в четвъртък (14 юли) от 20:00 часа. Реваншът е седмица по-късно, на 21 юли, по bTV.