на живо

Бербатов и Парис Хилтън изгледаха "Мача на звездите" в Монако /ВИДЕО/

Гледайте събитието по bTV Action тази вечер от 22 часа

Зрителите на bTV Action ще могат да наблюдават футболния "Мач на звездите" ,който се игра вчера в Монако. На трибуните в Княжеството беше Димитър Бербатов ,който беше поканен да вземе участие в мача заедно с най-добрият ни тенисист Григор Димитров. Григор обаче, не се появи на стадиона, а Бербатов наблюдава шоуто от трибуните. Той отказа да коментира пред екипа на БТВ своето бъдеще в Монако, след коментарите,че със сигурност напуска клуба в края на сезона. 

В интервю за БТВ мениджъра на Бербатов Емил Данчев обясни, че от неговия клуб Монако са спрели българина в последния момент от участие, поради предстоящ важен мач от първенството. Цялото обяснетние на Данчев може да видите веднага след края на репортажа от мача тази вечер от 22 часа.

Мениджърът на Григор Димитров, Георги Стоименов, разкри, че Григор е заминал за Париж непосредствено преди началото на благотворителния мач, въпреки че е бил записан в стартовия лист под номер 20.

Една от големите звезди в благотворителния мач беше Новак Джокович, който направи любопитен коментар пред нашата камера, свързан с Григор Димитров.

Какво още каза световния номер 1 в тениса ще разберете в предаването по bTV Action днес от 22 часа. Ще видите и пълен запис на футболната среща и коментарите на звездите, участвали в двубоя. 

Футболният сблъсък имаше за цел да събере средства за деца от цял свят.

Един срещу друг се изправиха тим на пилотите от Формула 1 срещу сборен тим на звезди. "Звездите спечелиха срещата с 3:2. 

Сред гостите на събитието беше и холивудската звезда Парис Хилтън.