на живо

Бербатов реагира на компрометиращо видео със свое участие (ВИДЕО)

По-рано днес бе разпространен клип, на който се вижда, че бившият нападател спори с охранител

Lap.bg

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов заяви, че видеото, което по-рано днес се появи в социалните мрежи, е отпреди две години и половина.

На въпросния клип, който е без звук, Бербатов иска да влезе с автомобила си на базата в "Бояна". Проблемът е, че той иска да премине през маршрут, който е за пешеходци.

Бившият нападател на "Манчестър Юнайтед" влиза в конфликт с човека, който охранява мястото. 

На пресконференцията преди конгреса на БФС Бербатов бе запитан за клипа. Той отговори, че е сгрешил, но просто е бързал да прибере дъщерите си от тренировка, тъй като по-малката не се чувствала добре.

"Случката с видеото е отпреди две години и половина. Децата ми имаха тренировка горе на базата, голямата ми дъщеря ми се обади, че малката не се чувства добре и само плаче. Бях притеснен, жена ми и тя звъни и пита дали съм взел детето... Да ви кажа не искам да имам изнервена жена вкъщи. Човекът не поиска да ме допусне и реагирах малко по-бурно. Реакцията ми не беше правилна. Можеше да подходя малко по-различно. Приех нещата по-лично. Като всеки мъж зад волана и аз правя неправилни неща, изпреварвам, псувам, говоря по телефона. Сбърках, не постъпих правилно", каза Бербатов пред журналистите.