на живо

Бербатов: Страхотна сутрин - момичето ми се усмихна, Оле е с договор! (ВИДЕО)

Бившият нападател на "Манчестър Юнайтед" поздрави норвежеца в Инстаграм

Бившият нападател на "Манчестър Юнайтед" Димитър Бербатов е изключително доволен, че Оле Гунар Солскяер е подписал постоянен тригодишен договор с тима.

"Хора, каква страхотна сутрин е! Миналата вечер гледах разговорите за Брекзит в парламента и още много приказки без да се намери решение. Дано да намерите добро решение. Днес е страхотна сутрин. Знаете ли защо? Две неща. Първо, накарах момичето ми да се усмихне - знаете как. Второ, видях, че Оле Гунар Солскяер е новият постоянен мениджър на "Манчестър Юнайтед". Това е невероятно и е голяма новина. Мисля, че напълно го заслужава и че изцяло си го изработи. Желая му късмет. Надявам се, че ще изведе "Манчестър Юнайтед" там, където му е мястото - на върха, хора, на върха! Чудесна новина е, защото "Юнайтед" дава шанс на бивш играч на тима, за да покаже на какво е способен като мениджър. Невероятно е, така че успех и доскоро хора", каза Бербатов във видеообръщение в профила си в Инстаграм.

Солскяер пое "червените дяволи" през уволнението на Жозе Моуриньо през декември. Тогава отборът се намираше на шесто място във Висшата лига, на 11 точки от топ 4.

От идването на норвежеца на "Олд Трафорд" "Юнайтед" загуби само веднъж в 13 мача в първенството (от "Арсенал" с 0:2) и вече е на две точки зад "артилеристите", които заемат последната позиция, даващо право на участие в Шампионската лига.