на живо

Бербатов подсили "Берое" за лагера в Турция (ВИДЕО)

Футболистът ще тренира със старозагорци

Lap.bg

Димитър Бербатов се присъедини към отбора на "Берое" и ще тренира заедно със старозагорци по време на лагера им в Белек, Турция.

Нападателят е без отбор от пролетта на 2018 г., когато се раздели с индийския "Керала Бластърс". 

Той не е подписал договор с "Берое", нито е обявил намеренията си да официално да стане футболист на българския тим. Бербатов ще тренира и вероятно ще се включи в част от контролите на старозагорци от подготвителния им лагер, а причината са близките му приятелски отношения с треньора Александър Томаш.

Това не е първият път, в който двукратният шампион на Англия с "Манчестър Юнайтед" се включва в занимания на тима. През лятото на 2017 г. той отново бе без отбор, а от "Берое" му предоставиха възможността да поддържа форма с тях. До официален договор обаче не се стигна. 

Възпитаниците на Александър Томаш заминаха днес (16 януари) за турския курорт, където ще се подготвят до 1 февруари за пролетния дял от първенството. Те ще изиграят 4 контроли в южната ни съседка - с румънския "Астра" Гюргево, унгарския "Мезьокьовешд-Жори", азербайджанския "Нефтчи" Баку и полския "Заглембе".