на живо

Бербатов пред финализиране на трансфер във Висшата лига (ОБНОВЕНА)

Вижте с кой отбор може да подпише българският нападател

Getty Images/Guliver Photos

Димитър Бербатов е пристигнал тази сутрин в Бирмингам, където се очаква по-късно днес да подпише договор с отбора от Висшата лига на Англия Астън Вила, информира Скай Спортс.

Британският журналист Сам Тей написа в профила си в Туитър в ранния следобед, че 34-годишният футболист се намира в базата на бирмингамския отбор Бодимур Хийт.

Астън Вила няма да плаща трансферна сума за българския нападател, който от края на миналия сезон е свободен агент, след като договорът му с Монако не бе подновен. В последните дни медиите в Италия усилено спрягаха Бербатов за трансфер в тима от Серия "А" Сампдория.

Ако се осъществи преминаването на благоевградчанина в Астън Вила, това ще бъде четвъртият му отбор в най-високото ниво на английския футбол след Тотнъм, Манчестър Юнайтед и Фулъм. Трансферният прозорец на Острова затваря в 20:00 часа българско време.

Още в началото на август бившият съотборник на Бербатов в националния отбор на България Стилиян Петров разкри пред bTV, че се водят преговори между нападателя и Астън Вила.

Очаквайте още подробности!