на живо

Бербатов разписва книги в продължение на 7 часа

Стотици се наредиха за автограф от нападателя

Lap.bg

В продължение на седем часа бившият нападател на "Тотнъм" и "Манчестър Юнайтед" Димитър Бербатов разписваше книги в столичен мол. Днес футболистът представи автобиографията си "По моя начин", а стотици се наредиха на опашка за автограф от голмайстор номер 1 в историята на националния ни отбор.

"Книгата се казва "По моя начин", защото в нея пиша за това как аз съм успял, но има и много други начини човек да успее. Надявам се много млади хора да се припознаят и да научат нещо за себе си от книгата. Писах я около две години, но не очаквах да е толкова трудно. Все пак съм доволен от крайния резултат. Тя съдържа всички трудни моменти, победи и загуби, но не исках да е отегчителна, а да може всеки да я разбере", каза Бербатов пред медиите.

Относно кариерата си, той отговори: "Ако реша да спра с футбола, всички ще разберат, че съм спрял. Предполагам, че повечето хора вече са ме отписали, което е нормално. И това е защото не съм играл от доста време. То и се обявява вече по социални мрежи, светът се променя, така че всички ще узнаят, когато стане", добави нападателят.