на живо

"Берое": Мартин Райнов няма да ходи никъде

Старозагорци потвърдиха за интерес към играча от "Левски"

www.beroe.bg

Футболният "Берое" излезе с официално съобщение на клубния си сайт, в което заявява, че Мартин Райнов е решил да остане в клуба.

Публикуваме позицията на старозагорския клуб без редакторска намеса:

"Във връзка с дирижираните информации в спортните медии относно евентуален трансфер на капитана на "Берое" Мартин Райнов в "Левски" и с цел предотвратяване на всякакви нови спекулации по темата, ръководството на старозагорския клуб информира футболната общественост и най-вече своите фенове, че действително "Левски" прояви интерес към играча, но Райнов предпочете да остане футболист на "зелените".

Ние благодарим на Райнов за решението и се надяваме, че като капитан на този отбор ще помогне за постигане на нашите цели. Знаем, че заедно ще бъдем по-силни. Тук е мястото да съобщим на нашите фенове, че ръководството на "Берое" не желае да се разделя с никой от ключовите играчи в отбора.

Като капитан на "Берое" Райнов смята, че взе правилното решение, с което да остане лидер на отбора и ще даде всичко от себе си на терена в предстоящите битки.", гласи съобщението на "Берое"