на живо

"Берое" разби "Верея" на пух и прах

Играчите на Александър Томаш победиха с 6:0

Lap.bg

"Берое" разгроми "Верея" с 6:0 в дербито на Стара Загора. Два гола за впечатляващия успех отбеляза Мартин Камбуров, който вече има 213 попадения в родния елит. С хеттрик се отчете Борислав Цонев, а резултатът бе открит от Вандерсон.

Играчите на Александър Томаш доминираха от първата минута на мача и още в 16-ата минута поведоха с 1:0. В края на полувремето Цонев намери Камбуров на точката на дузпата, който от въздуха простреля с мощен изстрел Цинцарски за 2:0.

Малко след началото на второто полувреме Владимир Гаджев изведе Цонев сам срещу вратаря на гостите и той прати топката в мрежата с техничен удар отблизо за 3:0.

В 61-ата минута Цонев вкара за 4:0, а в края на срещата оформи и своя хеттрик. Юношата на "Левски" се измъкна от бранителите на гостите и прониза стража на "сините" за пети път.

В добавеното време на мача "Берое" получи право да изпълни дузпа, а Мартин Камбуров безпроблемно реализира за крайното 6:0.

С тази победа "Берое" събра 30 точки и се утвърди на четвъртото място в класирането. "Верея" е на дъното с едва 4 точки и все още търси първата си победа в Първа лига през този сезон.