на живо

Бесният Радуканов: Поздравявам главния съдия, да е жив и здрав и да продължава да се развива

Петият рефер е казал, че за първи път вижда такова нещо, твърди треньорът на "Пирин"

Lap.bg

Наставникът на "Пирин" Благоевград Милен Радуканов бе бесен след загубата с 0:3 от "Левски" на "Георги Аспарухов". Специалистът беше крайно огорчен от съдийството на Валентин Железов, който отсъди несъществуваща дузпа за "сините" при 0:0 през първото полувреме.

"Поздравявам "Левски" за победата. Те са страхотен отбор. Поздравявам и главния съдия, да е жив и здрав и да продължава да се развива. При дузпата и играчите на "Левски" ги хвана срам. Дошли сме тук да се борим, равностойни сме, но идва едно такова решение и това дава отражение, млади футболисти, влияе им.", каза Радуканов.

"Особено след гола на "Левски" 15 минути ние играхме страхотно, а домакините не знаеха къде се намират. За първи път показахме толкова добър футбол, с подавания, движение..."

"Но на почивката усетих колебание, нормално е, млади момчета. Получен първи гол по този начин лиши цялата атмосфера, падна самочувствието на играчите. Можеха да ни бият и с 5:0, но защо по този начин. Не знам дали съм разочарован, дали съм ядосан, след това, което видях днес."

"Надявам се да има развитие по финансовите въпроси в нашия клуб. Нямаме достатъчно играчи. И днес бяхме с група от 12 човека. Трудно е. Събрахме 19 точки тази есен, което не е малко с оглед на ситуацията", завърши треньорът на "Пирин".

Тагове:

@