на живо

Бесният Рамос: Само да не ни вкарат 6 гола! (ВИДЕО)

Капитанът на "Реал" се скара остро на съотборниците си след дузпата на Суарес

Reuters

Капитанът на "Реал" Мадрид Серхио Рамос беше бесен след като Луис Суарес от "Барселона" реализира трети гол във вратата на Кралския клуб в мача реванш от полуфиналите на турнира за Купата на краля. 

Ел Класикото на стадион "Сантяго Бернабеу" бе едно от най-чаканите за сезона, след като двата тима завършиха 1:1 в първия мач. 

През първото полувреме "Реал" и "Барса" не успяха да си отбележат гол, но каталунците бързо поведоха след подновяването на играта. Луис Суарес се разписа в 50-ата минута, Рафаел Варан си вкара автогол в 69-ата, а 4 минути по-късно съдията отсъди дузпа за гостите.

Точен от бялата точка отново беше Суарес. След като заснеха радостта на "Барса", камерите уловиха и няколко разочаровани физиономии на футболисти на "Реал". Сред тях беше и капитанът Серхио Рамос, който крещеше бесен на съотборниците си: "Само да не ни вкарат 6 гола!".

В крайна сметка "Барселона" се класира на шести пореден финал в турнира за Купата на краля. "Реал" ще има възможност да вземе реванш на 2 март, когато двата тима се изправят един срещу друг в среща от първенството.