на живо

Без голове в битката на титаните (ВИДЕО)

ПСЖ и Реал Мадрид с миролюбиво 0:0 на "Парк де Пренс"

ПСЖ и Реал Мадрид не си отбелязаха голове и завършиха наравно 0:0 в голямото дерби на третия кръг в груповата фаза на Шампионска лига.

Парижани, водени от Ибрахимович, Кавани и Ди Мария, започнаха силно, но постепенно гостите изравниха играта. Впоследствие дори Реал създаде по-чистите положения, но до гол не се стигна до края на първото полувреме.

През втората част ПСЖ взе инициативата и владееше много повече време топката, но така и не успяваше да създаде чисто голово положение пред вратаря на испанците Кейлор Навас.

Без да блести в отсъствието на звезди като Бейл, Бенземa, Хамес Родригес, Пепе и Ковачич, Реал все пак бе близо до гола, но суперзвездата Кристиано Роналдо пропусна на два пъти.

Наставникът на домакините Лоран Блан пусна в игра Лукас, Пасторе и Лавеци за сметка на Кавани, Ди Мария и Верати и ПСЖ натисна именития си съперник в края на мача, но попадение отново не падна.

В крайна сметка двата отбора взеха по точка и са начело в първа група с по 7. В следващия кръг Реал Мадрид и ПСЖ излизат отново един срещу друг, но на "Сантяго Бернабеу".