на живо

Без победител в нервен мач между "Арда" и ЦСКА 1948

Изгониха Коконов с директен червен картон след намесата на ВАР

Lap.bg

Отборите на "Арда" и ЦСКА 1948 завършиха наравно 0:0 в двубой от първата шестица на футболния ни елит. И двата тима приключиха срещата с 10 души на терена.

В 64-ата минута Станислав Тодоров преразгледа с ВАР влизане на Иван Коконов в краката на Ангел Лясков, след което изгони футболиста на "Арда" с директен червен картон. В 85-ата Александър Александров пък бе изгонен за втори жълт картон.

След това равенство "Арда" е на четвърта позиция в класирането с 49 точки, а ЦСКА 1948 е пети с 39.

Домакините започнаха по-активно срещата, като още в третата минута Иван Коконов стреля от дистанция, но ударът му мина на сантиметри покрай вратата на гостите.

В 17-ата минута Денислав Александров стреля от пряк свободен удар, но Иван Караджов без проблем улови. Две минути след това ЦСКА 1948 тръгна на контраатака, но подаването на Александров в наказателното поле бе изчистено от играч на "Арда".

В 50-ата минута Борислав Дамянов уцели страничния стълб на вратата, пазена от Иван Караджов. В 62-ата минута се наложи главният съдия Станислав Тодоров да преразгледа с ВАР влизане на Иван Коконов в краката на Ангел Лясков, и след консултация изгони футболиста на домакините с директен червен картон.

В края на мача и гостите останаха в намален състав, след като Александър Александоров получи втори жълт картон.