на живо

Без притеснения в Левски за ситуацията около Александров (ВИДЕО)

От Берое оспориха правото на бранителя да подпише с Левски

Никола Кацаров

Няма проблеми около трансфера на Александър Александров в Левски. Такова е мнението на ръководството на "сините", което отказа официален коментар по случая. Притеснения, че привличането на бившия играч на Черно море може да създаде неприятности за клуба, на този етап няма.

Вчера ръководството на Берое обяви, че ще потърси правата си в БФС, тъй като Александров е подписал предварителен договор с клуба от Стара Загора, а впоследствие е избягал в Левски. Според "зелено-белите" в момента десният защитник дори все още има действащ контракт с Черно море.

Александров и още 20 футболисти взеха участие в днешната тренировка на "сините", които в събота заминават за първия си подготвителен лагер през зимната пауза в родното първенство, който ще се проведе в Сандански.

От заниманието на помощния изкуствен терен на ст. "Г. Аспарухов" отсъстваха Наджиб Амари, който все още лекува контузия във Франция, новият вратар Боян Йоргачевич и каращият проби в Манчестър Сити Божидар Краев.

Все още няма индикации кое ще е следващото ново попълнение на Левски, като най-вероятно по-голяма яснота ще има по време на подготовката в Сандански. Треньорът Стойчо Стоев вече изрази желанието си да окомплектова своя състав преди отборът да замине за Анталия, където ще изиграе и редица контролни срещи, в които новият наставник ще опита да наложи своите идеи в играта на "сините".