на живо

Без хореография в Сектор "Б" за дербито

От НКП обявиха, че играчите не заслужават да имат такава

От Националният клуб на привържениците на "Левски" обявиха, че за предстоящия полуфинален сблъсък с ЦСКА за Купата на България няма да има хореография в сектора с фенове на "сините".

В страницата си във "Фейсбук" НКП написаха, че няма да бъдат харчени никакви средства за хореография, тъй като отборът не заслужава такава. Всички събрани суми ще се използват за благотворителни цели, които тепърва ще бъдат обявени. 

Заради решението мачът да бъде преместен от 18 ч., стана ясно, че "Левски" няма да прави и традиционно шествие преди двубоя. Въпреки това се съобщава, че тези, които желаят да присъстват на сблъсъка, могат да дойдат на улица "Тодор Александров 23", като оттам ще тръгнат към Националния стадион "Васил Левски".

Ето какво пишат от НКП в страницата си във "Фейсбук":

"След страстната седмица идва нова такава за нас Левскарите!  В сряда е важният мач с ГМО продукта от Ловеч и Етрополе.

НКП реши , че няма да харчи пари за хореография за този мач, тъй като отборът ни не заслужава такава. Събраните средства ще бъдат дарени на #LevskiFamily за далеч по-благородни и благотворителни цели! 

Заради „умното” решение мача да е от 18:00ч. няма да обявяваме обичайното шествие. Който иска да дойде преди мача е добре дошъл на "Тодор Александров" 23. Ще тръгнем към стадиона в 16:30 , където очакваме победа! 

Купата за нас е чест! Мачът е изключително важен и отново призоваваме за обединение. 

Левски е един и никой не е по-голям от Него!".