на живо

Безгрешните "Реал" и "Сити" срещу най-силните си съперници в Шампионска лига

Четири мача ще може да гледате пряко в каналите на bTV Media Group, а всички интересни моменти на Champions TV

Getty Images

След паузата за национални отбори, по време на която бяха определени голяма част от участниците на световното първенство в Русия през 2018 г., сблъсъците между европейските клубни тимове в Шампионска лига отново превземат съзнанието на футболните фенове и каналите на bTV Media Group. 

Тази вечер ще може да гледате пряко четири от най-напрегнатите срещи от третия кръг на груповата фаза на турнира, а всички най-интересни моменти в реално време ще бъдат достъпни на платформата Champions TV на нашия сайт btvnovinite.bg.

"Реал" Мадрид - "Тотнъм", 21:00 ч., пряко по bTV Action

След две изиграни срещи, най-накрая двата фаворита в групата се изправят един срещу друг. И двата тима са безгрешни до момента и с голова разлика 6:1 в тяхна полза. Успяха да се справят с АПОЕЛ и "Борусия" Дортмунд, а сега идва моментът да се определи едноличния лидер в класирането.

Испанският гранд няма да може да разчита на Гарет Бейл, Матео Ковачич и Дани Карвахал, които са с контузии. Кристиано Роналдо обаче ще е на линия и ще се опита отново да отбележи, както го направи в предишните мачове.

В "Тотнъм" ситуацията е по-сложна. Тимът ще бъде без наказания Деле Али, разболелия се Бен Дейвис и контузените Муса Дембеле, Виктор Уанаяма, Жорж-Кевин Нкуду. Въпреки това "шпорите" вярват, че могат да поднесат изненадата.

"Манчестър Сити" - "Наполи", 21:00 ч., пряко по RING

Сблъсъкът между лидерите в английското и италианското първенство обещава истинско зрелище. "Гражданите" са в завидна форма от началото на сезона. Все още не са допуснали гол в своята врата в Шампионската лига, а са вкарали цели 6 в два мача.

Снимка: Getty Images

"Наполи" изглежда се представя по-добре в Серия "А", където няма загуба. Амбицията на Маурицио Сари обаче е да засили представянето си и на европейския фронт.

"Лайпциг" - "Порто", 21:45 ч., пряко на VOYO.BG

Германският тим не познава победата в турнира, в който е дебютант. Основан само преди 8 години отборът мечтае за първи международен успех. След загуба и равенство, сега "биковете" ще се опитат да "намушкат" колебливия "Порто".

Снимка: Getty Images

"Монако" - "Бешикташ", 21:45 ч., пряко на VOYO.BG

Другият сблъсък в групата е между фаворитите "Монако" и "Бешикташ". Полуфиналистът от миналогодишното издание изглежда разколебан, след като звездата Килиан Мбапе напусна в посока "Пари Сен Жермен". "Бешикташ" изглежда фаворит след две победи в първите мачове, а феновете на тима със сигурност ще внесат колорит на стадион "Филип Втори".

Снимка: Getty Images

Всички интересни ситуации от тези и останалите 4 мача, ще може да гледате в реално време, безплатно и без регистрации на платформата Champions TV в нашия сайт btvnovinite.bg, както и по bTV Radio.