на живо

Лудогорец замина на подоготовка в Турция без нови играчи (ВИДЕО)

Капитанът на "орлите": Имаме повече достойнства от ЦСКА да станем шампиони

БГНЕС

Лудогорец замина за Анталия, където ще се подготвя до 20-и януари. В този период са предвидени два контролни мача. На 16-и българските шампиони срещат немския Гройтер Фюрт, а два дни по-късно е двубоят с Динамо Москва, където играе Станислав Манолев. Все още няма яснота дали разградският тим ще привлече нови футболисти през зимната пауза.

Жуниор Кайсара ще се присъедини към отбора директно в Турция. Юнес Хамза няма да участва в първия етап от подготовката, тъй като е с националния отбор на Тунис. В групата за лагера са включени и трима юноши - Денислав Александров, Олег Димитров и Веселин Любомиров.

"Имаме силите и възможностите да се преборим с ЦСКА. Вече какво ще стане е друг въпрос. ЦСКА за мен е един стойностен отбор. Има силни футболисти и треньор, който успява да ги мотивира доста добре. От всяка ситуация успява да извади най-доброто. Но ние имаме повече достойнства на този етап да станем шампиони", заяви капитанът на Лудогорец Светослав Дяков преди заминаването на отбора за Турция.