на живо

Всички на протест: Агитките блокират София (ВИДЕО)

Очаква се потвърждение и от феновете на Левски

Всички на протест: Агитките блокират София (ВИДЕО)

Безпрецедентното обединение на футболните агитки в България е факт. Това става ясно от фейсбук групата "Оставка на БФС начело с Боби Михайлов", където се организира протестът преди европейската квалификация с Унгария в четвъртък.

Въпреки че на трибуните на националния стадион "Васил Левски" няма да бъдат допускани зрители, центърът на София ще бъде блокиран от фенове от всички краища на страната. Над 1600 полицаи ще бъдат ангажирани с опазването на реда.

Привърженици на ЦСКА, Ботев Пловдив, Локомотив Пловдив, Берое, Черно море, Славия и Спартак Варна вече са потвърдили присъствието си на протеста. Тези на Левски и Локомотив София също многократно изразиха недоволството си от управлението на БФС, като се очаква и те да са пред стадиона.

Ето и съобщението в групата без редакторска намеса:

Безпрецедентното обединение на българските фенове е факт Утре в 17 часа, всички заедно ще бъдем пред стадиона, за да си върнем футбола, който ни откраднаха!!

ИСКАМЕ, Незабавна #ОСТАВКА на Борислав Михайлов и ръководството на БФС!

ИСКАМЕ, Свикване и провеждане на спешен нов Конгрес на БФС и избор на ново ръководство, не по-късно от февруари месец 2024г.!

ЗАЩОТО, 18 години стигат! България вече е футболно джудже!

Повече НЕ ЩЕ ТЪРПИМ, тази наглост и безочие от хората в Бояна! Не може да избягате от народната любов, а ние решихме - ВСИЧКИ ВЪН!