на живо

Жуниор Мораес: "Ако условията са добри, може и да се върна в ЦСКА"

Бившият футболист на ЦСКА Жуниор Мораес бе в София за да предоговори задължения на клуба към него. Той изгледа мача срещу Хасково и бе аплодиран от
привържениците.

"Изживях много радостни моменти с ЦСКА и съм много щастлив, че отново съм тук. Оптимист съм за бъдещето, защото ЦСКА е много голям отбор и заслужава да бъде на по-високо ниво. След разговорите, които проведох с мои приятели, разбирам, че всичко е добре организирано. Смятам, че скоро всичко ще се нареди", каза Мораес в интервю за клубния сайт. Той призна, че предишното ръководство е постъпило некоректно с него, като го е излъгало за дължимите суми по трансфера му в
Металург Донецк.
"Предишният президент не постъпи коректно с мен. Вярно е, че предишните собственици ми дадоха фалшив банков документ. Стигнах до споразумение за разсрочване на дължимите суми, за да може ЦСКА да получи лиценз", каза Мораес. Той си припомни загубената титла през 2012 година, когато тимът имаше солидна точкова преднина, която изгуби в последните мачове и това даде титлата на Лудогорец.
"За нас беше много трудно, защото имаше много неща, които бяха срещу ЦСКА. Много исках да стана шампион с ЦСКА и това беше моята мечта, когато бях тук", каза бразилецът. Мораес очаква покана за бразилския национален отбор.

"Работил съм много здраво през последните години, за да постигам мечтите си. Минах през ЦСКА, след това успях да стигна до Металург и сега гледам към по-големите първенства. Смятам, че съм все по-близо да играя за националния отбор на Бразилия. Бих се върнал един ден в ЦСКА. Ако всичко е наред и условията са добри, с най-голямо удоволствие след години бих се завърнал тук.
Играл съм с новото попълнение на ЦСКА Жоан Фелипе, когато бяхме по-малки. Той е много талантлив, притежава отлична техника и може да помогне много на клуба. Бих искал да благодаря на феновете на ЦСКА, защото с тях имахме много добри взаимоотношения и те много ме обичаха. Това ме правеше щастлив. Само ЦСКА!", каза още Жуниор Мораес.

Тагове: