на живо

Битка на тежък терен и при липса на пари /ВИДЕО/

Отзиви след мача Локомотив София - Марек /2:0/

След шампионатния мач между Локомотив София и Марек / 2:0/, най-обсъжданата тема бе тежкия терен  в квартал "Надежда" и трудното финансово положение в двата тима.

Изпълнителният директор на Марек Иво Паргов каза, че червеният картон, показан на резервата Златко Бонев, е решил мача. Той подчерта, че търси грешките в тима от Дупница и няма претенции  към съдията.

Изпълнителният директор на столичния състав Георги Марков, честити именния ден на президента на Локомотив София Николай Гигов и потвърди, че очакванията в отбора са преди празниците да бъдат изплатени оставащи задължения към футболистите. Той благодари на играчите за търпението и ги поздрави за победата и доброто класиране на отбора и каза, че изплащането на част от премиите е направено.Надеждата е до празниците да бъдат осъществени и други плащания към отбора.

Треньорът на гостите Тенчо Тенев потвърди, че отборът му е играл добре докато е останал с човек по- малко на терена, което се е оказало решаващо. Той каза и че съставът на Марек не е имал късмет.

Помощник-треньорът на столичните железничали Диян Петков също бе лаконичен и  изтъкна себераздаването на футболистите от софийския тим, въпреки многото финансови проблеми в клуба. Приятна изненада е, че въпреки трудностите отборът е на такова добро място в класирането.

Ето отзивите след мача в София.