на живо

Битката на годината: Рико Верхувен срещу Бадр Хари в епизод 2 (АНКЕТА)

Гледайте мача пряко по RING от 22:00 ч. днес (21 декември)

Facebook

Битката на годината! Най-чаканото зрелище! Свирепи противници в спиращ дъха мач! Време е за реванш!

Рико Верхувен и Бадр Хари имат недовършена работа. Двамата кикбоксьори ще се изправят един срещу друг за втори път, а мача, част от гала вечерта на веригата Glory, може да гледате днес (21 декември) от 22:00 ч. пряко по RING!

Кой ще победи в кикбокс мача на годината?

Залогът е титлата в тежка категория. Мачът ще се проведе в 5 рунда и ще бъде наблюдаван на живо от около 20 000 привърженици в Арнем, Холандия.

Какво да очакваме? Всичко!

Верхувен и Хари са два различни свята. Шампионът е смирен, усмихнат, приветлив, "най-добрият", както го определиха организаторите.

В другия ъгъл застава 35-годишният Хари - избухлив, убиец по природа и "най-лошият", което не е никак излишно качество на ринга.

Първият мач между двамата кикбоксьори през 2016 г. продължи едва 3 рунда, а мароканецът счупи костица в ръката. Но още тогава, на ринга, двамата се заканиха да довършат това свое съперничество и да предоставят на феновете на атрактивния спорт възможност да гледат реванш. Време е да видим как са се подготвили да него!

Снимка: Facebook

Рико (55 победи, 10 загуби) не знае какво е загуба от 4 години насам. 8 пъти той успя да защити световната си титла, но специалистите често определят, че му липсва решителност на ринга. Какъв по-добър начин да ги опровергае от мача срещу Хари?

Мароканецът (106 победи, 13 загуби) е винаги готов за бой - независимо дали на ринга или в нощните клубове. Именно заради невъздържаните си прояви той лежа в затвора, а реваншът с Верхувен се забави. Сега той е напълно готов за нов мач, а очите му са вперени в титлата.

Ще успее ли Верхувен да защити своя така ценен пояс? Или Бадр Хари отново ще бъде безапелационен?

Гледайте кикбокс събитието на годината днес (21 декември) от 22:00 ч. пряко по RING!