на живо

Бивш играч на Левски хвърли екипа си в трибуните, след това разбра, че мачът не е свършил

Играещият за Ипсуич Ларсен Туре се изложи, не знае правилата на турнира за Купата на Англия

Когато чужденец премине в тим от Обединеното кралство, се предполага, че той ще се стреми да впечатли феновете му. Да спечели обичта им би трябвало да е основната му цел. Може би това си е мислел и Ларсен Туре след като изтекоха 90-те минути на мача на неговия Ипсуич с Донкастър (1:1) от турнира за Купата на Англия.

Националът на Гвинея веднага се отправи към агитката на своя отбор и им подари фланелката си. По-късно обаче бившият футболист на Левски бе уведомен, че при равенство в редовното време следват продължения и трябва да поиска екипа си обратно.

Наставникът на „трактористите” Мик МакКарти счете случката за доста забавна: ”Този човек се нуждае от помощ. Някои от привържениците ни дори му подвикнаха, че мачът не е свършил..Колкото и да им се искаше да получат екипа му, знаеха, че на него му предстои да го носи още 30 минути. Хубавото е, че всичко свърши добре.”

В крайна сметка Ипсуич победи Донкастър с 4:1. Едва ли старши треньорът на домакините щеше да е в такова добро настроение, ако тимът му бе отпаднал.