на живо

Бяло, зелено, червено върху екипите за юбилея на Христо Стоичков

Екипите са произведени специално за събитието "50 години номер 8"

В цветовете на българския трибагреник ще бъдат решени екипите, с които футболните легенди ще играят на юбилейния мач на Христо Стоичков.

Фланелките, с които до броени дни двата звездни отбора ще се появят на зеления терен пред многохилядната българска публика, са с емблемата на испанската спортна марка и са в бяло и червено.

Екипите са лимитирана серия и са произведени специално за юбилея на Камата. Те могат да бъдат намерени в онлайн, както и в деня на събитието на територията на стадиона. В продажба са вече и фен артикули, посветни на историческия сблъсък, с логото на събитието и подписа на Христо Стоичков.

Шапки, тениски, чаши и юбилейна футболни топки ще се предлагат също и в самия ден на събитието "50 години номер 8" на територията на стадион "Васил Левски" в специално обозначени за целта фен зони.

Юбилеят на Христо Стоичков ще се проведе на 20 май 2016 г. на националния стадион „Васил Левски“. Срещата между световните футболни легенди, които ще уважат Камата, ще бъде предавана пряко в ефира на bTV Action и на интернет платформата VOYO.BG