на живо

Боб Аръм: Пулев ще нокаутира Джошуа заради неговата "стъклена брадичка"

Промоутърът продължава да смята Кубрат за фаворит

Основателят на "Топ Ранк" и промоутър на Кубрат Пулев - Боб Аръм, продължава да смята Кобрата за фаворит срещу Антъни Джошуа в двубоя им за световната титла в тежката категория.

Според Аръм, в интервю за IFL TV, българският боксьор ще има отлична възможност да нокаутира съперника заради неговата "стъклена брадичка".

"Той няма брадичка. Познавах отлично Анди Руис още преди първата му битка с Джошуа. Всеки един от неговите двубоите беше промотиран от нас, с изключение на този с Александър Димитренко. Експерти сме що се отнася до Руис. Знаем колко е добър, но и какво му липсва. Притежава бързи ръце и здрава брадичка. Не е обаче от тези, които често нокаутират. Доверете ми се. Вижте резултатите му. Не успя да нокаутира куп други. Фактът, че повали Джошуа, показва колко "съмнителна" е брадичката на Антъни", коментира Аръм.

"Сега сравнете Руис с Пулев. Кубрат е много по-добър боксьор! Затова и казвам, че ако Руис може да нокаутира Джошуа, шансовете на Пулев са дори по-големи", продължи промоутърът.

Аръм направи същата прогноза и преди две седмици, говорейки по темата пред BoxingScene. Тогава той опроверга твърденията, че почти е постигната договорка за изцяло британски сблъсък между Тайсън Фюри, също негов клиент, и Антъни Джошуа. Аръм изрази увереност, че до такъв двубой няма да се стигне, защото Кобрата ще победи с нокаут в Лондон.

Мачът с Пулев - Джошуа в Лондон е насрочен за 20 юни, но най-вероятно да бъде отложен заради пандемията. Нещо, което самият Кубрат потвърди в специално интервю за bTV.

bTV призовава: останете си вкъщи!

Тагове: