на живо

Бодуров: Нека се радват, а ние да си ударим по един шамар и да се съвземем (ВИДЕО)

Капитанът на ЦСКА обвини атаката за поражението от "Левски"

Капитанът на ЦСКА - Николай Бодуров, коментира загубата с 0:1 от "Левски" и заяви, че според него виновен за поражението на "армейците" не е съдията. Националът обвини атаката на тима в липса на положения и съответно голове.

"Те вкараха един гол, ние не можахме да вкараме. Игра на голове. Но ние днес не играхме това, което трябваше. Не мисля, че те играха кой знае какво. Но вкараха с късмет, ние не успяхме и загубихме. Пореден тежък мач не играхме това което трябва и можем", започна Бодуров.

"Гостуването в Разград, в Пловдив също нямахме положение. Като дойде сериозен мач, не играем това, което можем. Не искам да деля на защита и нападение, трябва да си ударим по един шамар и да се съвземем. Тези мачове трябва да се играят със самочувствие и характер. Има доста мачове, и другите ще губят точки. И друг път съм казвал, трябва да се взимат по-малките мачове, дербитата са за престиж. Но преди всичко са за феновете, трябва да оставиш сърцето си на терена. Трябва да дадеш повече от 100% за победата, ако не е станало, ок, но ние не мисля, че дадохме днес сърцето си. Изцяло в нас е вината"

"Не вярвам да повлияе толкова, трябва да печелим мачовете. Три точки са нищо. В България можеш да загубиш лесно навън, с изключение на един отбор с невероятни обрати. Да, за "Лудогорец" говоря. Но те си гледат тях, "Левски" си гледат тях, ние нас. Трябва всеки мач са печелим трите точки, ако не, пак ще сме втора-трета цигулка и да съжаляваме за изминалата година"

Снимка: Lap.bg

"Само победи, във футбола само победи е отговорът. Когато не победиш, няма настроение, но с победи всичко се оправя. Нека се радват", коментира Бодуров, който благодари на феновете за подкрепата.

"Те са невероятни всеки път, те са на друго ниво в сравнение със "сините" фенове. Защото когато ги победихме два пъти по 3:0 започнаха тук да се бият и гонят. Нашите фенове не са на това ниво, надраснали са България в това ниво. Днес не можахме да ги зарадваме, дано се реваншираме и се надявам да ни подкрепят още", завърши централният защитник на ЦСКА.

Тагове:

@