на живо

Бойчо Величков пред bTV: Изкараха ме най-големия престъпник (ВИДЕО)

"Не приемам инцидентът да е организиран от нас"

Изпълнителният директор на "Локомотив" София Бойчо Величков, който бе задържан и освободен под гаранция след боя на стадиона в кв. "Надежда", даде интервю за bTV. Той изрази възмущението си от действията на органите на реда по време на разследването и за пореден път отрече скандалът да е организиран от "железничарите".

В събота "Локомотив" и "Хебър" завършиха наравно 3:3, а драматичният изравнителен гол за пазарджиклии предизвика сблъсъци по трибуните. Привърженици на домакините атакуваха ложата на съперника. Пострада братът на собственика на "Хебър" Иван Папазов - Красимир. Пред bTV босът на пазарджишкия тим посочи именно Бойчо Величков за главен виновник.

"Компетентните органи трябва да чуват и тази позиция, и на хората, които са били там, защото не може да изслушваш само едната страна. То е отражение и мнение точно на показанията на хората от "Хебър" Пазарджик. Без да се вникне, без да са разпитали наистина очевидци, които са били на стадиона. Аз също съм учуден и едва ли не излязох най-големия престъпник на държавата. Усмихвам се в момента, но нещата са плачевни", заяви Величков.

"Горе имаше двама от охраната. Не сме предполагали, че в ложите ще има такъв момент. Преди две години бяхме наказани - част от нашите фенове излязоха срещу съдията. Никога обаче горе не е имало такъв момент. Може би са подценили тази ситуация"

"Да мога да организирам феновете... Част от тях не са добре настроени към мен, за съжаление", каза директорът на "Локомотив" София.

Тагове: