на живо

Бойко Борисов: Нямам вмешателство в "Левски" (ВИДЕО)

Министър-председателят на България коментира изпълнената дузпа в контролата срещу ЦСКА 1948 в студиото на "Тази сутрин"

Ладислав Цветков

Министър-председателят на България Бойко Борисов отрече да е имал влияние върху вътрешната политика на "Левски".

Той пожела успех на новия шеф на "сините" Спас Русев, който придоби мажоритарния дял от акциите на клуба по-рано тази седмица.

"Пожелавам успех на "Левски" и Спас Русев. На мач не съм ходил от години, по телевизията съм ги пускал понякога.

Иво Тонев го познавам, но това не означава, че всяко негово действие е свързано с мен. Нито в едното, нито в другото имам връзка и вмешателство. Просто пожелавам успех на всички. Иво Тонев ми е приятел от години, но нямам нищо общо с него, откакто беше в тотото и беше общински съветник в ГЕРБ", каза Борисов с студиото на "Тази сутрин".

Борисов коментира и контролата на "Витоша" Бистрица с ЦСКА 1948, на която премиерът изпълни дузпа. Тя обаче беше изпълнена два пъти, което предизвика различни коментари.

"Така неблагодарност има, такава жлъч. Такава омраза, такава нетолерантност. Аз се опитвам да бъда добър, но вече почва и на мен да ми омръзва.

Зафиров беше треньор на ЦСКА, жена му ми е секретарка. Освен това те с нашите момчета от "Бистрица" са израснали заедно. Събота и неделя сме играли заедно. Той искаше да провери 20 нови футболисти, направихме едва вечер приятелски мач между ЦСКА, които са на по 16, 17,18 години и ветераните на "Бистрица" с по 20 разрешени смени.

И накрая излезе... Ние през цялото време се смяхме отзад, мешахме се. На другия ден като започнах да чета, че някой ми дал дузпа... “, коментира Борисов.