на живо

Бойният остров е вече реалност (ВИДЕО)

Валери Генов разказва най-интересните спортни истории в "Тази неделя"

Бойният остров е вече реалност (ВИДЕО)

Остров, на който са събрани едни от най-добрите бойци в света. Може би се сещате за "Дракона идва" - един от последните филми на легендарния Брус Лий?

От днес вече тази мечта на феновете на бойните изкуства е реалност. Най-престижната верига за смесени бойни изкуства - UFC, организира своя гала вечер на остров в Абу Даби. 

Заради пандемията от коронавирус, нищо в спорта не е същото. Организаторите трябва внимателно да съблюдават всички мерки за ограничение на заразата да се спазват. А това се случва най-лесно, когато главните действащи лица са изолирани. 

Красивите гледки и това, че арената на сблъсъците беше буквално на плажа, представляваше своеобразен бонус към битките. А големият победител в UFC 251 се оказа Камаро Усман, който записа 16-ия си успех във веригата.

Снимка: Getty Images

Във футбола все още се придържат към мачовете на стадиони. А Кристиано Роналдо не изоставя стриктната си програма и продължава да спи по... 5 пъти на ден!

В същото време Серхио Рамос пълни къщата си с още и още... домашни любимци. Двамата с половинката му Пилар вече имат 7 кучета и очакват четвърто дете! 

Тагове:

ММА UFC