на живо

Болт го удари на живот в Рио (ВИДЕО)

Спринтьорът се забавлява с бразилки

Кралят на спринта Юсейн Болт се отдаде на заслужени забавления след триумфа си на олимпийските игри в Рио де Жанейро. В неделя Светкавицата от Ямайка отпразнува 30-я си рожден ден в бразилско заведение, заобиколен от местни красавици.

Междувременно в световните медии се появиха снимки, разкриващи близостта на Болт с 20-годишна местна красавица. От кадрите се разбира, че двамата си прекарват изключително добре заедно.

Студентката Жаде Дуарте се е похвалила пред приятелите си за преживяванията с ямайския спринтьор, от където любопитните фотоси се озовават в местните таблоиди. 

"Не знаех, че това е Юсейн Болт. Той ме сваляше, а аз просто го харесах", оправда се тя в интервю за местно издание. Бразилката допълни, че не се радва на вдигналия се шум около нея: „Никога не съм искала да бъда известна. Умирам от срам”.

От две години лекоатлетът има сериозна връзка със своя сънародничка - Каси Бенет. Очаква се скоро двамата да обявят годежа си, а как ще реагира приятелката на олимпийския шампион на последните разкрития за интимния му живот предстои да разберем.