на живо

Борец развя знаме с Тръмп в Мексико (ВИДЕО и ГАЛЕРИЯ)

Замерваха ме с бирени бутилки, разкри Сам Полински

Американски професионален борец докара до ярост публиката в Мексико Сити, като изрази подкрепа към Доналд Тръмп на ринга. Сам Полински, известен като Сам Адонис, гордо развя флага на САЩ, върху което грееше лика на новия президент. Тръмп е ненавиждан в Мексико заради плановете си да построи стена между двете страни.

"Феновете крещяха най-страшните ругатни, които знаят. Замерваха ме с бирени бутилки и пуканки", разказа Полински.

Именно гневът е главната движеща сила в шоуто lucha libre (свободна борба), която изправя лошите момчета rudos срещу благородните tecnicos. Интересното е, че след мача зрителите се тълпели за снимка с русокосия борец и го молили да даде автографи за децата им.

"Тези фенове са сред най-добрите в света. Две хиляди души в Мексико Сити вдигат повече шум от 20 000 в САЩ", разказва Сам.

Свободната борба е вторият най-популярен спорт в страната след футбола. Преди това Полински е работил в Европа и в Северна Америка, но от април миналата година кариерата му минава на различно ниво. Точно по същото време Тръмп бе издигнат като кандидат за Белия дом.

"Не мога да кажа, че подкрепям президента. Но определено го уважавам. Той просто е естествен - можете да го харесвате, можете да го мразите", категоричен е Полински.