на живо

Ботев с нулево равенство в последна контрола в Турция (ВИДЕО)

Ботев (Пловдив) завърши 0:0 със словенския Домжале последната контрола на "канарчетата" в Анталия. Досега в турския курорт "канарчетата" записаха победа над Поли Тимишоара (4:1), три поражения от Висла Краков (1:3), Нийрегихаза Спартакус (0:2) и Черноморец Одеса (1:3), както и равенство с Ягодина (1:1).

"Жълто-черните" играха без завърналия се при тях Тодор Неделев, която се оплаква от болки в бедрото и след връщането си в България ще мине на ядрено-магнитен резонанс, за да се види какво е състоянието му.

В 15-ата минута Мариян Огнянов изсипа топката в наказателното поле на съперника, но защитник я изби. В 34-ата минута Рихави Кифуети проби отдясно, центрира, но футболист на Домжоле изби коженото кълбо. Словенците отговориха с няколко бързи атаки, но отбраната на Ботев са справи с тях. През второто полувреме темпото на игра спадна. Словенците създадоха две голови положени, но ги пропуснаха. В 86-ата минута Лазар Марин стреля опасно към вратата на Домжале, но вратарят на съперника изби топка.