на живо

Краев: Реваншът със "Славия" Прага е най-важният мач в историята на клуба

"Всичко или нищо!", каза нападателят на "Мидтиланд" преди двубоя от плейофите на Шампионска лига

Предстоящият мач-реванш със "Славия" Прага от плейофната фаза на Шампионската лига е може би най-важният в историята на "Мидтиланд". Това заяви националът Божидар Краев, който донесе успеха на тима срещу "Рандерс" късно снощи в мач от третия кръг на датското първенство.

"Трябва да запазим спокойствие и да се подготвим за двубоя. Всичко или нищо!", коментира българският нападател.

Срещата "Мидтиланд" - "Славия" Прага можете да гледате на 30 септември (сряда) от 22:00 ч., пряко по bTV Action. Коментарното ни студио започва половин час по-рано. Първият двубой в Чехия завърши с равенство 0:0.

Краев говори пред клубния канал след трудния успех срещу "Рандерс". 23-годишният нападател отбеляза единствения гол и беше избран за играч на мача.

"Топката не беше в игра дълго. Имаше прекалено много тъчове, преки свободни удари, корнери, но си свършихме работата, стигнахме до трите точки. Радвам се, че отбелязах. Голът е типичен за мен - получавам я на десния крак и тръгвам наляво, след това стрелям. Попаденията носят повече самочувствие, показват, че съм на правилния път и се справям добре.", каза националът.

"Както съм казвал доста пъти - в Португалия рестартирах кариерата си. Израснах на и извън терена. Сега съм по-добър футболист, така че е време да покажа качествата си тук.", допълни Краев за престоя си под наем в "Жил Висенте".