на живо

Божинов се разтренира по Коледа (ВИДЕО)

Нападателят на "Левски" поддържа форма и по празниците

За Валери Божинов няма почивка дори и по Коледа! Нападателят на "Левски" използва социалната мрежа "Инстаграм", за да покаже, че тренира усилено навръх най-светлия християнски празник - Рождество Христово.

Ветеранът качи серия от видеа, на които се вижда, че се поти здраво във фитнеса, правейки упражнения с тежести. Освен това Божинов обръща внимание и на кардио тренировките, изкачвайки стълбите на ст. "Георги Аспарухов" в стил Роки Балбоа.

През настоящия сезон 34-годишният Божинов записа едва 3 мача с екипа на "сините" в първенството, като се отчете с една асистенция. Все още няма яснота дали опитният футболист попада в плановете на треньора Славиша Стоянович за пролетния дял от шампионата.

"Левски" завърши есенния на незавидната 9-а позиция с 15 точки от 16 мача, но се стабилизира финансово след идването на новия генерален спонсор STRABAG и на "Герена" се очаква сериозна зимна селекция.

Отборът се събира на 6 януари, като в първите два дни играчите ще преминат медицински изследвания, след което стартират подготовка за подновяването на Първа лига през февруари.