на живо

Божинов се извини на публиката: Огромни длъжници сме ви!

"Левски" е длъжен да играе в Европа!", написа нападателят на "сините"

Lap.bg

Нападателят на "Левски" Валери Божинов поднесе своите извинения на "синята" публика след загубата от ЦСКА в дербито на предпоследния кръг на Първа професионална лига. Отборът от стадион "Георги Аспарухов" записа поражение с 0:2 от ЦСКА и вече няма шансове да завърши на второ място в класирането.

"Левскари, поднасям своите извинение за загубата от ЦСКА. Не успяхме да ви зарадваме и не бяхме на вашето ниво. Вие бяхте страхотни по време на мача, а след него показахте за пореден път, че "синята" общност е ненадминати. Публиката на "Левски" обича великия клуб и не е зад него само, когато побеждава.
Знам, че последните сезони са тежки, знам че всички сме ви огромни длъжници!", написа Божинов.

Третото място за "Левски" означава сигурно участие в бараж за Лига Европа. В него "сините" ще играят срещу седмия в класирането - "Славия" или "Етър".

"Вярвам, че другата седмица ще бъдете отново с нас, защото "Левски" е длъжен да играе в Европа.
Елате и подкрепете отбора. Младите момчета имат нужда от вас. Без вас и свещената синя фланелка сме нищо. Футболният "Левски" е легенда, която създадохте вие и тези преди вас, които гордо носеха сините шалчета. Благодаря ви! Един ден в "Левски", цял живот от "Левски"!", призова Божинов.

 
 
 
View this post on Instagram

Левскари, поднасям своите извинение за загубата от ЦСКА - София. Не успяхме да ви зарадваме и не бяхме на вашето ниво. Вие бяхте страхотни по време на мача, а след него показахте за пореден път, че Синята общност е ненадминати. Публиката на Левски обича великия клуб и не е зад него само, когато побеждава. Знам, че последните сезони са тежки, знам че всички сме ви огромни длъжници! Вярвам, че другата седмица ще бъдете отново с нас, защото Левски е длъжен да играе в Европа. Елате и подкрепете отбора. Младите момчета имат нужда от вас. Без вас и свещената синя фланелка сме нищо. Футболният Левски е легенда, която създадохте вие и тези преди вас, които гордо носеха сините шалчега. Благодаря ви! Един ден в Левски, цял живот от Левски! @pfclevskiofficial

A post shared by Valeri Bojinov Official (@valeribojinov86) on