на живо

Божинов се включи в тренировките на "Ботев" Враца

Той игра в тима през 2018 г.

Lap.bg

Нападателят Валери Божинов се е включил в тренировките на бившия си тим - "Ботев" Враца. Това обявиха от клуба в социалните мрежи.

"Третата тренировка за деня започна. Валери Божинов вече тренира с "Ботев" Враца. Ангел Лясков ще се присъедини в петък. Все още очакваме положително развитие за Венци Керчев", пишат от тима.

Божинов в момента е без отбор, а информациите са, че ще се завърне във Враца. Там той игра през първата половина на сезон 2018/2019. След това се присъедини към "Левски". Новият треньор на "сините" Петър Хубчев обаче обяви, че няма да разчита на нападателя за новата кампания.

Той все още не е прекратил отношенията си с "Левски", тъй като има договор за година и половина. От клуба са издали разрешение той да тренира с "Ботев" Враца. А самият Божинов е в изчакване да му бъдат изплатени дължимите възнаграждения.

От клуба обявиха, че очакват скоро в тренировъчния процес да се включи Ангел Лясков, който ще играе под наем от ЦСКА, а скоро ще бъде ясно и дали в тима ще се завърне Венцислав Керчев, който беше предоставен на "Лудогорец".