на живо

Брадата на Роналдо - закачка с Меси?

Португалецът иска да бъде най-великия за всички времена (G.O.A.T.)

Кристиано Роналдо пак се превърна в герой за Португалия, подобри и още рекорди. Звездата на "мореплавателите" е в Русия с мисия - да докаже, че е най-великият за всички времена.

На английски коза (goat), oсвен въпросното животно означава също и Greatest of all time (G.O.A.T). Преди дни Меси позира за списание "Paper" именно с коза.

Според британските медии това е и причината Роналдо да си пусне лека "козя" брада - закачка с големия конкурент. Една иначе странна промяна във визията му, предвид факта, че капитанът на португалците винаги е бил гладко избръснат.

Кристиано отбеляза хеттрик във вратата на Испания на старта на Мондиала, след което поглади новата си "придобивка". Днес направи същото след победния гол срещу Мароко.

Изглежда войната по оста Роналдо-Меси никога няма да спре. Двамата са печелили "Златната топка" по 5 пъти, но португалецът може да се похвали с европейска титла и повече купи от Шампионската лига. Световната титла обаче е най-ценният трофея за един футболист и задължителна част от витрината на най-великия за всички времена.

Тагове:

световно 2018