на живо

Брозович - човек, който търсеше апартамент, но си купи... кръчма

Марсело не пропуска игра на дартс, дори след дерби с "Ювентус"

Reuters

На 25 години човек започва да се замисля за семейство и деца, да търси къде да се установи и да изгради нов дом. Така е и за полузащитника на хърватския национален отбор - Марсело Брозович.

Наскоро футболистът на "Интер" се върна в родното си градче Велика Горица, недалеч от Загреб, за да намери място, на което той и семейството му - съпругата му Силвия и дъщеря му Аурора, да живеят след края на кариерата му. 

Целта му бе ясна - кокетен апартамент в градчето, в което стартира футболната му кариера и живеят всичките му близки - баща му Иван, майка му Саня и брат му Патрик.

Само че, когато този непредвидим и емоционален хърватин се похвалил какво е купил... всички се хванали за главата. От началото на годината Брозович е горд собственик на голяма къща в центъра на Велика Горица, която има... кръчма.

Снимка: Reuters

"Той не може без да прави нещо, да влага заплатата си някъде, да върти пари", смее се бащата на Марсело. 

Брозович определено е щастлив от покупката си. Защото в кръчмата има дъска за... дартс - втория любим спорт на футболиста.

 

Neopisivooooooo !! #epicbrozo #iosonocroato #beproud #croatia

A post shared by Super]Kralj[tata]BroZ (@marcelo_brozovic) on

Той е до толкова запален по играта, че легендите в родния му град говорят, че след едно от дербитата с "Ювентус", играчът на "Интер" се прибира в родината си заради уреден турнир с най-близките си приятели, а след това отново пътува за Милано. 

Но не казвайте на никого! Той самият не си го признава, а само се усмихва загадъчно. 

Ако пък хърватите днес победят и станат 9-ия отбор, печелил световно първенство, в тази китна кръчма във Велика Горица предстои луд купон! Такъв, какъвто само Брозович може да го направи!