на живо

Бруно Акрапович: Питайте "Левски" за чужденците

Треньорът на "Локомотив" Пловдив е доволен от играта на тима

Lap.bg

Треньорът на "Локомотив" Пловдив Бруно Акрапович е останал доволен от равенството 1:1 срещу "Левски" на "Георги Аспарухов". Босненският наставник на "смърфовете" каза след мача, че планът на тима е изпълнен на 100%. 

"Доволен съм от играта на отбора, но има съжаление, че не победихме. Изпълнихме плана на 100%. Имахме шансове, но и късмет не ни достигна. Показахме желание и добър стил на игра. Свършихме страхотна работа при движението по терена", започна Акрапович.

"Исках да подсигуря линиите и да имаме играчи на крилата им. Везалов и Езе нямат конкуренция при центрирания. Бяхме наясно, че трудно ще ни вкарат така. Стигна се до грешка при гола им."

"Пропуснахме, тъй като ни липсваше концентрацията и качеството на противника. Не бяхме на 100% в отделни моменти, но е рано да се отправят критики. Трябва ни още малко време, за да се изгладят нещата", продължи треньорът.

"Има много качествени футболисти в българския футбол, но на темата "българи-чужденци" можем да говорим много. Този въпрос може да го отправите към "Левски", които имаха 7 или 8 чужди играчи на терена. Аз лично се чувствам като българин, страхотно е. Имам много приятели тук и не искам да разграничавам нещата", допълни босненецът.