на живо

Бруно Акрапович: Разочарован съм от мача в Разград (ВИДЕО)

Треньорът на ЦСКА е убеден, че срещу "Етър" ще стане "здрав мач"

Lap.bg

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович продължава да бъде разочарован от представянето на неговия тим срещу "Лудогорец" преди два кръга. Тогава "червените" загубиха с 0:1 в Разград и изпуснаха възможността да намалят разликата с лидера. В момента тимът от стадион "Българска армия" е втори в подреждането с 40 точки, докато "орлите" имат 48.

"Когато пристигнах в ЦСКА, целта беше да се доближим до лидера. В личен план и аз се разочаровах от мача в Разград. Винаги искам да съм топ и моя отбор да побеждава. Не винаги се получава. Трябва да признаем и да работим. Аз имам повече претенции в атака. Надявам се атаката скоро да функционира така, както искаме ние.", заяви Акрапович на традиционната си пресконференция преди мача с "Етър" в неделя (14 март).

За срещата с последния в класирането той няма да може да разчита на Амос Юга и Алберто Пеняранда. 

Снимка: Lap.bg

"Има разтежение, но е добре, че се връща Жеферсон. Кейта се прибра, изглежда добре. Надявам се, че ще продължи по този начин. Надявам се да покаже качествата, които има", заяви треньорът на ЦСКА.

"Етър" показва добра форма. Вижда се това, което иска техният треньор. При нас имаше малко разочарование след равенството срещу "Локомотив" Пловдив. Има и хубави неща, че защитата функционира добре. Надявам се в неделя играчите да покажат своите качества и да вкарат гол. Надявам се в неделя играта в последната третина да функционира добре и да вкараме голове. Със сигурност ще стане здрав мач срещу "Етър". Въпрос на издръжливост ще бъде. Трябва да ги притиснем и да не им даваме голямо пространство да играят. Ние трябва да вкарваме голове от създадените положения", заяви още той.

Снимка: Lap.bg

В първата среща от сезона през октомври, двата тима завършиха при резултат 2:2.