на живо

Цанко Цветанов: Кондиционно "Левски" е много по-добре от есента (ВИДЕО)

Помощник-треньорът говори пред медиите при завръщането на тима от Турция

Цанко Цветанов: Кондиционно "Левски" е много по-добре от есента (ВИДЕО)

Помощник-треньорът на "Левски" Цанко Цветанов смята, че отборът си е свършил работата на лагера в Турция и кондиционно вече е по-добре от есента.

Той говори при завръщането на "сините" от подготвителния лагер, тъй като Станимир Стоилов не пожела да застане пред журналистите заради проблеми с гласа.

Снимка: Lap.bg

"Мисля, че свършихме много добра работа. Направихме една добра подготовка. Мога да кажа, че нашият отбор кондиционно се е развил и е много по-добре от есента. Има какво да изграждаме още в игрови план, във взаимовръзки. Все пак дойдоха нови хора, но като цяло сме доволни от подготовката", каза Цветанов и благодари на феновете за кампанията с виртуалните билети.

Снимка: Lap.bg

"Доволни сме от всички играчи на "Левски", които успяха или изпълниха голяма част от изискванията, които имахме към тях. Надявам се, че ритъмът, който показахме в контролите, нашият отбор ще го покаже и в първенството."

"Най-трудно е да се материализират усилията на целия отбор. Затова и във футбола се плащат по-големи пари за атакуващите футболисти. Мисля, че направихме една добра основа и оттук насетне с тази основа нашият отбор да се развива и да започва да завършва атаките и ситуациите, които създава", каза още той.

На лагера в Турция "Левски" записа 1 победа, 4 равенства и 1 загуба.