на живо

"Барселона" мечтае за ново чудо срещу ПСЖ (ВИДЕО)

Гледайте ПСЖ - "Барселона" по bTV Action и "Ливърпул" - "РБ Лайпциг" по RING

Едва четири години след един от най-великите обрати в Шампионската лига, "Барселона" отново е опрян до стената. Каталунците мечтаят за нов подвиг срещу ПСЖ, след като загубиха първата среща от 1/8-финалите с 1:4. Реваншът е тази вечер е от 22 ч. и може да го гледате на живо по bTV Action. Коментарното ни студио започва половин час по-рано.

На 8 март 2017 г. "блаугранас" изхвърлиха парижани от турнира след феноменалното 6:1 в реванша, заличавайки пасива от 0:4 от първия мач.

"Няма невъзможни неща. Ние вярваме в собствените си възможности и няма да се предадем без битка. Ще бъде трудно, защото ПСЖ е много качествен отбор, но ще се борим", каза Роналд Куман на пресконференцията преди срещата.

Снимка: Reuters

Мачът e първи за каталунците след президентските избори и поемането на властта от Жоан Лапорта. 

От началото на сезона "Барса" вече направи няколко невероятни обрата в турнира за Купата на краля и на 13 април ще се бори за трофея срещу "Атлетик" Билбао.

И все пак, Шампионската лига си остава голямата цел за Меси и компания: "Не мисля, че ПСЖ се страхува от нас заради обрата от 2017 г., сега ни предстои нов мач", каза още Куман.

ПСЖ няма да може да разчита на контузения Неймар. Килиан Мбапе, който реализира хеттрик в първата среща обаче е на линия.

Снимка: Reuters

"Нищо не е свършило, ако си мислим, че "Барселона" ще се предаде и сме се класирали напред, то ще бъдем наказани. Ще подходим сериозно, няма как в такива мачове да пазиш най-важните си играчи", каза аржентинският треньор на ПСЖ Маурисио Почетино.

В друг интригуващ реванш от 1/8-финалите в Шампионската лига "Ливърпул" е домакин на "РБ Лайцпиг" на "Пушкаш Арена" в Будапеща. Както в първия мач, така и в ответния сблъсък причина за смяната на локацията са мерките срещу коронавируса в Германия.

Снимка: Reuters

Мърсисайдци спечелиха с 2:0 първия двубой, но все още имат работа за вършене. "Червените бикове" на Юлиан Нагелсман няма да пропуснат да се възползват, ако открият колебания в играта на англичаните.

"Ливърпул" се намира в сериозна криза напоследък и Шампионската лига е мястото, което може да помогне на тима да се стабилизира.

Гледайте "Ливърпул" - "РБ Лайпциг" от 22 ч. по RING.